De hartmeditatie waarin je compassie naar jezelf en anderen beoefent

Hartmeditatie: aan iedereen in oorlogsgebied

Vandaag, op dodenherdenking 4 mei, wilde ik iets maken, omdat ik me soms een beetje zorgen maak over onze toekomst en ik denk dat we met zijn allen het verschil kunnen maken. Ik heb een hartmeditatie gemaakt waarin je eerst even stilstaat bij jezelf. In deze hartmeditatie beoefen je niet alleen mildheid en compassie uit naar jezelf, maar zeker ook naar anderen. Daarna breng je je compassie, gedachten en warme aandacht naar iedereen die leeft in oorlogsgebied. Ook sta je even stil bij iedereen die zijn leven heeft verloren als gevolg van oorlogsgeweld.

Laten we ons inzetten om vrede en verzoening te bevorderen, zodat toekomstige generaties gespaard blijven van dergelijk leed. Moge al onze gedachten van mildheid en vrede helpend zijn in deze wereld.

Ik heb ook een zentangle gemaakt met daaronder mijn wensen aan iedereen in oorlogsgebied:

Moge jullie geborgenheid vinden in de onveiligheid

Moge jullie steun, warmte en vertrouwen vinden bij elkaar

Moge jullie lijden worden verlicht door de hoop op een betere toekomst

Ga naar Spotify podcast voor de hartmeditatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

De zeven pijlers van mindfulness

Gratis

Gratis e-book

Scroll naar top