Het geheim van innerlijke kracht voor kinderen

Hoe mooi is het om kinderen en adolescenten te leren hoe ze de baas zijn over hun gedachten? In de drukke wereld van vandaag worden kinderen vaak overspoeld door een constante stroom van prikkels en verwachtingen. Als gevolg hiervan kunnen ze zich overweldigd, angstig of zelfs onzeker voelen. Als erkend mindfulness trainer categorie 1 heb ik nu ook de opleiding van Eline Snel elinesnel afgerond zodat ik ook kinderen kan leren om om te gaan met de uitdagingen van deze tijd, zodat ze innerlijke rust vinden te midden van chaos.

In acht lessen volgen kinderen een prachtig programma met daarin mooie en fantastische verhalen en oefeningen en dingen die ze kunnen maken, allemaal met als doel om instrumenten in handen te krijgen waardoor ze meer vertrouwen leren krijgen in zichzelf en om beter te leren omgaan met frustratie en emotie. Haar oefeningen zoals de ‘Piekerfabriek’ (een korte bodyscan) en de ‘Spaghettitest’ werken aanstekelijk en zijn heel aantrekkelijk voor kinderen en jongeren. Dit programma is ontworpen door Eline Snel. Haar programma is volledig afgestemd op kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar en 8 tot en met 11 jaar. Daarnaast heeft ze ook een programma voor adolescenten en ouders. Eline geeft al jaren mindfulness aan kinderen en reist over de hele wereld om deze boodschap door te geven aan kinderen, scholen en leerkrachten over de hele wereld.

Door deze acht lessen van mindfulness training te volgen, kunnen kinderen een sterke basis leggen voor een leven vol veerkracht, zelfvertrouwen en innerlijke rust. Mindfulness helpt hen om de baas te worden over hun gedachten en zichzelf te omarmen zoals ze zijn, wat een onschatbaar geschenk is voor hun welzijn en geluk. (Met dank aan: @NigelHeuvelsland van @NH Visuals voor het filmpje!)

Mindfulness voor kinderen en jongeren

Ik geef trainingen op basisscholen, het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs en universiteiten. Voor meer informatie ga naar mijn site: https://senszenjoy.nl of joyce@senszenjoy.nl of bel 0619369522

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

De zeven pijlers van mindfulness

Gratis

Gratis e-book

Scroll naar top